Afbeelding
Foto:

Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

AALTEN - Wie wel wat hulp kan gebruiken bij de digitale belastingaangifte, kan in maart terecht bij de inloopspreekuren voor belastingaangifte in de Bibliotheek Aalten en de Bibliotheek Varsseveld.

Tijdens het inloopspreekuur is er een belastingadviseur aanwezig om vragen te beantwoorden en kort hulp te bieden bij het zelfstandig doen van aangifte. Mocht de hulpvraag te veel tijd in beslag nemen, dan wordt een vervolgafspraak gemaakt. Er zijn in de bibliotheek enkele laptops beschikbaar om de aangifte digitaal op te roepen maar een eigen laptop meenemen is ook mogelijk. Deelname is gratis en voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek Achterhoekse Poort. Wel wordt men verzocht de relevante jaarstukken en de DigiD inlog mee te nemen. Men kan op donderdag 5, 12, 19 en 26 maart tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in de Bibliotheek Aalten en op vrijdag 13 en 27 maart tussen 14.00 en 16.00 uur in de Bibliotheek Varsseveld.

Wie beter wil leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid kan in de bibliotheek ook een cursus Klik&Tik volgen. Hierin leert men stap voor stap en in z'n eigen tempo hoe de computer en internet te gebruiken. Info over de mogelijkheden via het Servicebureau via het telefoonnummer 088-0062929 of in de bibliotheek.