De organisatoren hopen veel muzikale senioren te begroeten. Foto: PR
De organisatoren hopen veel muzikale senioren te begroeten. Foto: PR Foto:

Aaltens Senioren Songfestival

AALTEN – Niet in Rotterdam of Maastricht maar in Aalten wordt op zondagmiddag 15 maart het Aaltens Senioren Songfestival gehouden. Van 14.00 tot 17.00 uur hebben Aaltense senioren de mogelijkheid om hun muzikale talenten te laten horen. Zang, instrumentaal of een groep; alles is te zien en te horen op zondag middag 15 maart. Een jury. bestaande uit wethouder Joop Wikkerink, Marco van Lochem van radiostation AFM en de muzikale Gilbert van Zolingen zal de kandidaten beoordelen en een uiteindelijke winnaar uitkiezen.

Gezellig

meedoen

mag, maar

alleen

luisteren ook


Verder zal talentverbinder Richard Jongetjes de show begeleiden en presenteren. Iedereen is van harte welkom om in het publiek plaats te nemen en de talenten aan te moedigen! Entree bedraagt vijf euro inclusief een kopje koffie en een warm hapje. Om 13.30 uur is de zaal geopend en wordt men ontvangen met een kopje koffie, aansluitend gaat het songfestival van start. Voor vervoermogelijkheden kan men contact op nemen met Marga Klompé om de inzet van de electrocar te regelen.
Aansluitend is er de mogelijkheid om een broodmaaltijd te nuttigen bij 't Noorden. Reserveren hiervoor is noodzakelijk en kan via 0543-472551, de broodmaaltijd kost 12,50 euro per persoon.