Tabletcursus in de Bibliotheek Dinxperlo

DINXPERLO - Op donderdag 5 maart gaat de tabletcursus van start in de Bibliotheek Dinxperlo. Deze vierdelige cursus, georganiseerd in samenwerking met iPad4senior, is speciaal voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met een tablet.

De basiscursus is bedoeld voor mensen die nog niet zo lang een tablet hebben of er nog weinig mee doen. In een klein gezelschap van maximaal acht personen leert men de basisvaardigheden, zoals surfen op het internet, apps downloaden, e-mailen, beeldbellen, en foto's en video’s maken en versturen. De basiscursus duurt vier weken met elke week een bijeenkomst van twee uur.

De cursus is op donderdag 5, 12 en 19 maart en 4 april van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinxperlo. Deelname kost 60,00 euro. Wie lid is van de Bibliotheek betaalt 50,00 euro. Het lesboek à 10 euro is bij de prijs van de cursus inbegrepen. Graag van tevoren aanmelden bij een vestiging van de Bibliotheek Achterhoekse Poort, via een telefoontje naar het Servicebureau op 088-0062929 of op www.achterhoeksepoort.nl.