Lezingen van Arjen Lievers over 'vijf biologische wetten'

IJZERLO - Op 11 en 25 maart verzorgt Arjen Lievers een tweetal lezingen over de Vijf Biologische Wetten van de German New Medicine.

In 2012 ontdekte Arjen de Duitse arts Dr. Ryke Geerd Hamer, die - hoe omstreden ook - alles wat wij ziekte noemen op een natuurwetenschappelijke manier kon verklaren. Na het schrijven van het boek 'Wessel', waarin hij de ziekte van zijn broer volgens de ontdekkingen van dr. Hamer verklaart, reisde Arjen de wereld over om verder te studeren bij Caroline Markolin PhD, een directe student van dr. Hamer. Sinds 2017 maakt Arjen deel uit van Caroline's internationale Learning GNM Teacher Team.

Lievers: "Het huidige beeld omtrent ziekte bestaat voor de meeste mensen uit het idee dat ziektes worden veroorzaakt door virussen, bacteriƫn, cellen die spontaan kunnen ontsporen, slijtage en overige fouten van de natuur. Er woedt, als we de meerderheid, inclusief artsen en doctoren, moeten geloven, een continue strijd tussen ons immuunsysteem en allerlei kwaadaardige microben en cellen, terwijl niemand kan verklaren waarom deze ziekte of dat symptoom, van een snotneus tot een melanoom, nu juist op dat moment, om die reden of op die plek plaatsvindt."

Lievers geeft een overzicht wat de deelnemers kunnen verwachten: "Op de eerste avond, 11 maart, wordt behandeld hoe ziektes ontstaan en hoe ze verlopen. Het ontstaan van alle ziektes is exact te duiden en alle zogenoemde ziektes hebben tevens een voorspelbaar verloop. Dit wordt beschreven in de eerste en tweede Biologische Wet. Op 25 maart wordt behandeld hoe de verschillende weefsels zich gedragen tijdens de verschillende fasen van zo'n proces en welke rol virussen en bacteriƫn daarbij spelen. Dit wordt behandeld in de derde en vierde Biologische Wet. Op de laatste avond trekken we naar aanleiding van al het voorgaande de conclusie, die wordt beschreven in de vijfde wet."

Beide lezingen duren van 20.00 tot 21.30 uur en vinden plaats in het Dorpshuus te IJzerlo. De kosten bedragen 7,00 euro per avond, incl. twee koppen koffie. Aanmelden via ac@ijzerlo.nl.