Aladna/De Issel kansloos in Apeldoorn

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben de uitwedstrijd in Apeldoorn tegen de gelijknamige korfbalvereniging kansloos verloren. Van begin af aan was Apeldoorn de betere ploeg en dat bleef de gehele wedstrijd zo. De ploeg scoorde veel, was sneller met het aanvalsspel en had ook meer ervaring in de ploeg. Ondanks dat Apeldoorn Aladna/De Issel vrij strak verdedigde wist de ploeg de nodige kansen te creëren maar ontbrak daarbij het nodige geluk om vaker tot scoren te komen. Op uitzondering van de eerste acht minuten van de tweede helft na, toen de ploeg het even iets rustiger aan deed, was Apeldoorn de gehele wedstrijd sterker en scoorde het met enige regelmaat. Na een ruststand van 11-3 verloor Aladna/De Issel uiteindelijk vrij kansloos met 21-4. Een dergelijk grote nederlaag voor Aladna/De Issel is erg lang geleden. Komend weekend staat er weer een uitwedstrijd richting de Veluwe op het programma. Dan is in Eerbeek Melynas de tegenstander.