Schaersvoorde afdeling Groen is er klaar voor. Foto: PR
Schaersvoorde afdeling Groen is er klaar voor. Foto: PR Foto:

Opnieuw 'Groen voor Grijs' in Aalten

AALTEN - In de maanden maart en april kunnen ouderen uit Aalten weer gratis gebruik maken van de diensten die leerlingen van de afdeling Groen VMBO Schaersvoorde aanbieden. Ouderen die kleine tuinklusjes in de aanbieding hebben kunnen zich melden.

Het gaat om eenvoudige klusjes zoals grasmaaien, een plantenbak oppotten of verpotten, wat takken snoeien et cetera. Elke leerling kan en mag een dik uur tot anderhalf uur besteden aan de klus. Vooraf komt de leerling bij de klant langs om een kopje koffie/thee te drinken en de werkzaamheden te inventariseren en te checken wat voor materiaal er al aanwezig is. De daadwerkelijke uitvoering is altijd op de maandag- of vrijdagochtend.
Senioren, die een kleine tuinklus in de aanbieding hebben die in een uur tot anderhalf uur geklaard kan worden,en wie wel jongeren wil ontvangen om deze klus te klaren, kan zich melden bij de balie van VMBO Schaersvoorde Stationsplein of bellen met de receptie: 0543-491400.
Groen voor Grijs is een initiatief van Talentverbinder Richard Jongetjes in samenwerking met VMBO Schaersvoorde afdeling Groen.