Plaatjesbeurs 'Vervlogen tijden in beeld gebracht'

AALTEN - Dit bericht werd vorige week ook al geplaatst, maar toen is door de inzender per abuis een onjuist telefoonnummer doorgegeven. Nu nogmaals het bericht, met het juiste telefoonnummer.

De Albert Heijn plaatjesactie was een groot succes, maar veel mensen hebben hun boek nog niet compleet. Omdat er heel veel belangstelling is om deze waardevolle boeken over Aalten, Bredevoort en Dinxperlo in vroeger tijden alsnog vol te krijgen, heeft Tonnie Kleinhesselink het initiatief genomen op donderdag 23 januari een dag te organiseren waarop ontbrekende plaatjes bij hem kunnen worden verkregen en dubbele ingeleverd. Hij is blij met de medewerking van de Aaltense bibliotheek, die hier ruimte voor beschikbaar stelt: van 10 tot 12 en 14 tot 17 uur kan men daar bij hem terecht.
Na deze middag gaan een aantal mensen ervoor zorgen dat de resterende plaatjes (dat zijn er heel veel) in overgebleven boeken worden geplakt, die voor 15 euro worden aangeboden. Belangstellenden kunnen zich die dag hiervoor inschrijven of een bericht sturen naar 06 17062471. Hulp bij het plakken is ook van harte welkom. De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel, van Aaltense origine, extra bijzonder dus! Het geld zal worden gedoneerd aan de Joanne Foundation.