Vacatures voor vrijwilligers

Ook deze week is er weer een divers aanbod van vrijwilligerswerk. Wie meer wil weten over een van de vacatures kan contact opnemen via info@vpwinterswijk.nl, bel 0543 200026 of kijk op de www.vpwinterswijk.nl. Of kom op het spreekuur, dit is elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Vier het Leven
Zet jij je graag in voor de medemens? En dan in het bijzonder voor ouderen? Kun je goed plannen en organiseren? En ben je ook nog eens een cultuurliefhebber? Ga dan aan de slag als locatiecoördinator voor Stichting Vier het Leven. Deze stichting zet zich door middel van culturele uitstapjes in om ouderen weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Met een uitje naar theater, film, concert of museum komt men weer onder de mensen. Stichting Vier het Leven begeleidt deze culturele uitstapjes. Als locatiecoördinator Oost-Achterhoek coördineer en plan je de uitjes. Je stuurt de vrijwilligers aan. Ook ga je af en toe zelf mee met een uitje.
PR-medewerker KNNV
Vind je het leuk om te schrijven? En heb je affiniteit met natuur? Misschien is het dan iets voor jou om PR-medewerker te zijn bij de KNNV. De KNNV is de vereniging voor veldbiologie. Zij organiseren maandelijks activiteiten in en om Winterswijk, zoals natuurwerkdagen, excursies en lezingen. Als PR-medewerker schrijf je artikelen voor de regionale kranten over deze activiteiten van de KNNV. Er wordt alleen wat schrijftalent en vooral enthousiasme van je gevraagd.

Winterswijk.org
Ben jij op de hoogte van alle nieuwtjes in Winterswijk? Ben je van nature nieuwsgierig over alles wat er om je heen gebeurd en vind je het belangrijk dat er van het lokale nieuws verslag gedaan wordt? Kom dan het team van Winterswijk.org versterken. Winterswijk.org houdt iedereen op de hoogte van het laatste Winterswijkse nieuws. Op de website staan de foto's en videoreportages. De stichting zoekt vrijwilligers die affiniteit hebben met het lokale nieuws en dit willen verslaan.