De fluisterboot de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij
De fluisterboot de Iesselganger. Foto: Henk van Raaij Foto:

Uitje ijsboerderij

ULFT - Stichting IJsselvaart houdt op 22 en 29 augustus een mooi familie-uitje. Fluisterboot de Iesselganger vaart over de Oude IJssel (vanaf de steiger bij de DRU in Ulft) door de schutsluis De Pol bij Gaanderen naar ijsboerderij 't Kempke. Hier kunnen de opvarenden even van de boot en genieten van op het terras, bij het speeltuintje.

De reguliere rondvaarten zijn op vrijdag 23 en 30 augustus en op zaterdag 24 en 31 augustus en zondag 1 september. Vertrek is steeds om 13.00 uur. Het vaartraject is dan tussen Ulft en Gaanderen. De reguliere rondvaarten zijn vanaf de steiger bij de DRU. Neem als de haast er weer insluipt eens een middag vrij voor een prachtige tocht over de Oude IJssel en kijk naar de natuur die zich terugtrekt en zich voorbereidt op de herfststilte. De verstilde rust van de coulissen langs de oevers van de Oude IJssel werkt louterend.
Voor uitgebreide informatie en boeking kan men terecht bij www.iesselganger.nl of is te verkrijgen via het kantoor van VVV Oude IJsselstreek.