Leerlingen arriveren op school voor de diploma-uitreiking. Foto: Frank Vinkenvleugel
Leerlingen arriveren op school voor de diploma-uitreiking. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

100 procent geslaagd Schaersvoorde Dinxperlo reikt diploma's uit

DINXPERLO - Dinsdag 2 juli werden op Schaersvoorde Dinxperlo de diploma's uitgereikt aan alle geslaagden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, waarvoor de geslaagden zelf hun gasten hebben uitgenodigd, werden de leerlingen toegesproken door locatieleider Henk Hiddink.

Hun mentoren Overgoor en Berends gaven een typering van elke geslaagde leerling. De groep is bekeken als een sportteam. Elke speler werd, met een warme overdracht, getransfereerd, naar het nieuwe team waarvan zij volgend jaar deel uit gaan maken.

Alle 32 leerlingen zijn geslaagd voor hun TL-diploma. Twee geslaagden werden er even uit gelicht. Dat was Liz Walbert, omdat zij slaagde met een pakket van alle examenvakken. Dat zijn er in Dinxperlo tien! En verder Pien Tuente: zij slaagde cum laude en ontving een pen met inscriptie

Naast het diploma ontvingen de geslaagden een Maatschappelijke-stagecertificaat, een roos en een cadeautje van de ouderraad.

Zoals het voor een sportteam gewoon is, was er na de wedstrijd een derde helft en dus werd nog een uurtje gezellig genoten van een hapje en een drankje.

Leerlingen en hun ouders arriveren op school voor de diploma-uitreiking. Foto: Frank Vinkenvleugel
Ruby, René en Pien. Foto: Frank Vinkenvleugel
Liz Walbert kreeg een speciale felicitatie omdat zij slaagde met alle examenvakken die mogelijk zijn in Dinxperlo: tien! Foto: Frank Vinkenvleugel
Kevin Sticker ondertekent zijn diploma. Foto: Frank Vinkenvleugel
Pien Tuente, cum laude geslaagd, ondertekent haar diploma. Foto: Frank Vinkenvleugel
Er was een gezellige derde helft. Foto: Frank Vinkenvleugel