Peuterfun op de Borckeshof. Foto: PR
Peuterfun op de Borckeshof. Foto: PR Foto:

Peuterfun op Borckeshof

Gratis activiteiten voor alle peuters

BREEDENBROEK - Basisschool De Borckeshof en Humankind kinderopvang en -ontwikkeling (voorheen Kinderopvang Humanitas) slaan de handen ineen voor alle peuters in Breedenbroek en omstreken met een prachtig nieuw initiatief: 'Peuterfun'. Peuterfun is gratis en geschikt voor alle kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud uit Breedenbroek en omstreken.

Eén keer in de maand, op de woensdag tussen 9:00 en 11:00 uur, worden er in de school afwisselende activiteiten georganiseerd voor peuters onder leiding van een pedagogisch medewerker van Humankind; Remke de Beukelaer en leerkracht en directeur van De Borckeshof; Yvet Knoefmann.
Peuterfun geeft peuters de kans samen met leeftijdgenootjes te spelen en te ontdekken, tijdens activiteiten die bijdragen aan de peuterontwikkeling waarbij plezier voorop staat! Activiteiten die aan bod komen zijn: voorlezen, buiten spelen, spelletjes doen, samen bewegen, knutselen, dansen, muziek maken en ga zo maar door…..

Wie nieuwsgierig is geworden, is van harte welkom op woensdag 19 juni op de eerste Peuterfun. Ouders kunnen hun peuter aanmelden voor deze woensdag door een mail te sturen naar deborckeshof@essentius.nl. Komt woensdag 19 juni niet uit? Woensdag 10 juli is alweer de volgende Peuterfun. Aanmelden hiervoor werkt hetzelfde.

Meer informatie is te vinden op de website van De Borckeshof onder het tabblad: Peuterfun.


www.deborckeshof.nl