Marloes Looman en haar dochtertje Fleur. Foto: Vanessa, NEF
Marloes Looman en haar dochtertje Fleur. Foto: Vanessa, NEF Foto: VANESSA, NEF

Statiegeldactie Jumbo Arentz voor CF-stichting

DINXPERLO - Van 1 tot en met 30 juni is er bij Jumbo Arentz een statiegeldactie voor het goede doel. Marloes Looman gaat meedoen aan een estafetteloop doen van 168 km voor de Nederlandse Cystic Fibrosis stichting.

Marloes vertelt: "Mijn dochtertje Fleur (drie jaar) heeft CF, ook wel taaislijmziekte genoemd. Taaislijmziekte is helaas nog niet te genezen. Daarom is nog veel onderzoek nodig, onder meer naar nieuwe medicijnen. De CF-Run vindt eind september plaats. Op verschillende manieren probeer ik geld op te halen voor deze CF-Run. Voor meer informatie, kunt u terecht op de website van het estafetteteam."
Marloes is samen met familie en vrienden tijdens de Farm & Country Fair aanwezig op 21, 22 en 23 juni. Daar verkopen zij knuffels, prinsessenjurken en rokjes. (zie www.facebook.com/deblauwespeeljurk). Ook is er een grabbelton en zijn er leuke knutselactiviteiten met kinderen. De opbrengst van al die activiteiten gaat ook naar het goede doel. Marloes roept op: "Steun onze actie met uw statiegeld, doneer via de CF-Run website of kom langs op de Farm & Country Fair!"


www.cfrun.nl/teams/care-for-do-nate-more