Lions Willem Bruil (l.) en Pieter Muijsers bij de 23 bomen die Lionsclub Wisch ‘de Hamalandse Marken’ heeft aangeplant ter hoogte van de parkeerplaats van het Nibbelinkbos aan de Harterinkdijk in Sinderen. Foto: PR
Lions Willem Bruil (l.) en Pieter Muijsers bij de 23 bomen die Lionsclub Wisch ‘de Hamalandse Marken’ heeft aangeplant ter hoogte van de parkeerplaats van het Nibbelinkbos aan de Harterinkdijk in Sinderen. Foto: PR Foto:

Lionsclub schenkt honderd
bomen

SINDEREN - Lions International bestaat honderd jaar. In het kader van dit jubileum heeft Lionsclub Wisch de Hamalandse Marken honderd bomen geschonken aan de gemeenten waarin de club actief is. De eerste boom werd op 27 november vorig jaar geplant bij De Radstake op de Heelweg, geografisch gezien het middelpunt van deze gemeenten. De overige bomen zijn geplant in Terborg, Vorden en Aalten. Tijdens Boomplantdag op 13 maart zijn aan de Harterinkdijk in Sinderen bij de parkeerplaats van het Nibbelinkbos, samen met een groep schoolkinderen van basisschool De Wegwijzer en met hulp van wethouder Ria Ankersmit de laatste 23 bomen in de grond gezet. Tegelijkertijd werden bij alle plantlocaties herinneringsbordjes geplaatst.