Bennie Lammers bedankt Joost Boersma
Bennie Lammers bedankt Joost Boersma Ron Janssen

Bestuurswisselingen bij Con Spirito

DINXPERLO - Tijdens de op dinsdagavond 5 maart gehouden jaarvergadering in restaurant Koenders waren er diverse wisselingen binnen het bestuur en in diverse commissies van Con Spirito.

In het bestuur namen Theo Giesen (twintig dienstjaren) en duovoorzitter Joost Boersma (acht jaar voorzitter) afscheid. Stef ter Beek is heeft zitting genomen in het bestuur. Wim Jansen gaat nu samen met Bennie Lammers het duovoorzitterschap vormen. In de muziekcommissie nam archivaris Wim van Beek afscheid en hij wordt opgevolgd door Fredy Kraan. Ook in commissie Promotie & Donatie vinden wisselingen van de wacht plaats. Voorzitter Wiebren Nawijn en Henk Rougoor geven hun stokje over aan respectievelijk Wijnand Rigter en Herman Kruip. In de redactie van cluborgaan De Partituur is Ries Giesen terug getreden. Aan alle uittreders werd door voorzitter Bennie Lammers een attentie aangeboden.

Tijdens deze vergadering werd ook uitvoerig stilgestaan bij de activiteiten ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum. Allereerst voor de driedaagse concertreis naar Zeeland rond 1 juni. Daar wordt deelgenomen aan het vermaarde korenfestival VÓLkoren Middelburg. Hoogtepunt van de feestelijkheden vormt het jubileumconcert op 9 november in sportcentrum Het Blauwe Meer. Hieraan gaan meewerken, De Ulftse Nachtegalen & Luscinia, Irma ten Brinke en Pieter de Praeter, countertenor. Dit aangevuld door barokorkest Florilegium Musicum. Een van de speerpunten wordt de uitvoering van het complete Gloria van Antonio Vivaldi.

Bennie Lammers bedankt Theo Giesen