SSS Irene Bootcamp

SSS Irene Bootcamp

LINTELO - Buitensporten zijn heerlijk en populair. Na het succes van afgelopen herfst biedt SSS Irene daarom graag nogmaals een 'SSS Bootcamp Experience' aan.

Weer of wind, sportpak aan en blijf (of kom) in vorm. Goed te combineren en ondersteunend aan veel andere sporten. Alle spieren komen aan bod, waarbij alles op ieders eigen niveau kan worden getraind. Mindy van Eerden is een ervaren trainster en heeft er zin in om dit weer te begeleiden.
Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de opgevangen wensen, wordt de bootcamp in twee groepen verdeeld: een Bootcamp Senior voor 16 jaar en ouder en een Bootcamp junior voor 10- tot 15-jarigen. Deze SSS Bootcamp Experience beslaat tien trainingen, vanaf 20 april tot en met 22 juni. Deelname kost 35 euro. Verzamelplek: Kulturhus in Lintelo; Bootcamp Senior: zaterdag 13:30 tot 14:30 uur; Bootcamp Junior: zaterdag 14:30 tot 15:30 uur. Aanmelden voor vrijdag 29 maart via www.sss-irene.nl/proefles. Bij succes komt er wellicht in de herfst weer een vervolg.