Een gezelschap met zittend in het midden burgemeester Stam; wat was de aanleiding van deze bijeenkomst? Collectie Bertie Bussink
Een gezelschap met zittend in het midden burgemeester Stam; wat was de aanleiding van deze bijeenkomst? Collectie Bertie Bussink Foto:

Dinxpers Huuksken

DINXPERLO - Bertie Bussink vroeg of dit een foto was voor Dinxpers Huuksken. Natuurlijk! Alle foto's zijn van harte welkom. Dus, heeft u een foto waar u meer van wilt weten, schroom niet en neem contact met op met Ben Maandag.

Dit keer een foto van een gezelschap met zittend in het midden burgemeester Stam. Heeft het iets te maken met het uitreiking van lintjes, of is het een Andere feestelijke bijeenkomst? Wie staan er allemaal op deze foto, waarom zijn ze bij elkaar, wat is de locatie en welk jaar is dit?

Wie staan er op deze foto en waarom?

Vorige editie Dinxpers Huuksken

Is het een Hoftijzer of een Westervelt? Greta Westervelt van de manege de Achterhoek in IJzerlo wist het zeker wie op de prentbriefkaart staan: Links haar man Henk Westervelt (Henk van de Welink) op de Hamad en rechts Theo Kämink op Bentho. Locatie is de weg naar de manege de Achterhoek in IJzerlo, toen nog omzoomd door bomen en struiken. De foto dateert van 1967.