Nathan en Joppe met Christiaan ter Haar. Foto: Karin Stronks
Nathan en Joppe met Christiaan ter Haar. Foto: Karin Stronks Foto:

Presentatie line up Sjoksfestival tijdens AFM Hulp Week

AALTEN – Op zaterdag 21 december om 19.00 uur wordt de line up van het Sjoksfestival 2020 bekend gemaakt. Christiaan ter Haar van de organisatie zal in de studio van AFM alles vertellen over het programma van de 29ste editie van di Aaltense evenement.

De bekendmaking gaat gepaard met aantrekkelijke like-en-deelacties via Facebook. De eerste vijfhonderd kaarten gaan voordelig over de toonbank. "We hebben een geweldig mooi muzikaal programma in petto. De vrijdagavond staat in het teken van twee kwalitatief hoogstaande coverbands en op zaterdagmiddag hebben we een superleuke verrassing. Liefhebbers kunnen net als de voorgaande edities genieten van het Sjoksdinerarrangement en 's avonds wisselen lokale muzikanten af met een topband op de Markt. Het Lage Blik staat in het teken van één groot feest met bekende en regionale dj's", vertelt Christiaan ter Haar.
Het Sjoksfestival zal de AFM Hulp Week steunen door een item aan te bieden voor de grote veiling in de AFM Studio. Voor de radiobingo, die op zondag 22 december wordt gehouden, stelt het Sjoksfestival ook een leuke prijs beschikbaar.

Sjoksfestival 2020 wordt gehouden op 29 en 30 mei. De opzet is hetzelfde als voorgaande jaren. Het Aaltense centrum wordt omgetoverd tot gesloten festivalterrein. Het programma van vrijdagavond is op het Hoge Blik, op zaterdag worden nog twee podia opgebouwd op de Markt. Christiaan ter Haar: "We hopen natuurlijk op een fantastisch, gezellig en mooi festival! Aan het programma zal het niet liggen! We adviseren iedereen om op zaterdag 21 december af te stemmen op AFM, voor het bekendmaken van het programma en de superacties die we in petto hebben!"