Kerstinspiratie opdoen bij Intratuin Bredevoort

Inspiratie opdoen bij Intratuin Bredevoort

BREDEVOORT - Intratuin Bredevoort is al helemaal klaar voor, na de goedbezochte Family Day op 10 november volgt de Inspiratieavond op donderdag 21 november, van 18.00 tot 21.00 uur. Intratuin Bredevoort nodigt alle belangstellenden uit.

Er zijn verschillende activiteiten waaraan men kan meedoen, zoals de workshops kerstkrans met ring, hangende kerstboom of staand kerststuk met ring maken (vooraf opgeven). Daarnaast is er een kerstbingo en uiteraard ontbreekt de muziek en culinaire verwennerij niet.

Workshops
Gedurende de kerstinspiratie-avond zijn er diverse groen workshops. Volwassenen kunnen aan de slag met diverse soorten kerstgroen zoals eucalyptus en pinus om een verlichte hangende kerstring te maken of een staand kerststuk aangevuld met bolletjes katoen. Of ga dit jaar eens voor een alternatieve kerstboom, en hang 'm op. Zo maakt men een bijzonder exemplaar zelf tijdens de workshop. Opgeven voor de workshops (tegen betaling) kan via intratuin.nl/workshops.

Ontdek de nieuwste kersttrends en bijbehoren collectie aan kerstballen, verlichting en accessoires. Iets moois gevonden? Vergeet dan niet de kortingsbonnen uit de folder te knippen. Want alleen tijdens de kerstinspiratie-avond ontvangt men tegen inlevering van de kortingsbonnen 20 procent korting op een product naar keuze. Kijk op intratuin.nl voor de actievoorwaarden.Via Instagram en Facebook kan men op de hoogte blijven van de acties bij Intratuin Bredevoort.