Phoenix in 't Dorpshuus IJzerlo

IJZERLO - De band Phoenix speelt op zaterdag 30 november in 't Dorpshuus IJzerlo. De zaal gaat om 20.00 uur open. De entree is gratis, maar een vrije gift is zeker welkom.

Phoenix, de naam zegt het al. Al jaren blijkt de rockcoverband te moeten herrijzen uit eigen as. Vele wisselingen van muzikanten zijn geweest. Toch staat er vanaf 2017 een stevige band die jaren vooruit kan, ware het niet dat er sinds een paar weken met een nieuwe frontzanger gewerkt wordt. Het werken met een frontzanger bleek indertijd een goede zet te zijn geweest voor de algehele muzikaliteit. Die kwam ten goede. Elke muzikant kon zich toeleggen op zijn eigen instrument én een bijdrage leveren aan de veelstemmigheid die de band zo kenmerkt. Alle muzikanten ondersteunen de samenzang en staan te popelen om dit live aan het publiek te laten horen.

Phoenix is: André Kok, gitaar, zang; Wim Heerink, bas, zang; Ferdinand ter Haar toetsen, zang; Maarten Tappen, drums, zang; Ron Simonis, zang. Phoenix heeft ontzettend veel zin om te spelen in 't Dorpshuus IJzerlo, vooral omdat het op de geboortegrond is van Ferdinand ter Haar. Phoenix heeft al vaker in Aalten gespeeld en heeft gemerkt hoe Aalten - en dus ook IJzerlo - kan rocken.