Vriendencafé in Onderduik Museum

AALTEN - De deuren van het Nationaal Onderduik Museum, Markt 12-16 in Aalten zijn elke vierde vrijdag van de maand geopend vanaf 19.30 uur, voor het Vriendencafé. Deze maand is dat op 22 november en dat is tevens de laatste van dit jaar. Over het voortzetten van het Vriendencafé in 2020 moet nog worden gesproken.

Het Vriendencafé is er voor mannen als vrouwen die op een informele, laagdrempelige manier (nieuwe) mensen beter willen leren kennen op een gezellige avond. Of wil je je kennissenkring uitbreiden met mensen met dezelfde interesse? Tijdens een Vriendencafé avond wordt er gezellig op een ontspannen manier wat met elkaar gekletst of er wordt gebruik gemaakt van de aanwezige spelletjes. Tijdens deze gesprekken kunnen afspraken gemaakt worden om samen activiteiten te ondernemen zoals: wandelen, fietsen, theater, samen eten et cetera. Iedereen vindt het immers leuk om samen activiteiten te ondernemen in plaats van alleen.
Iedereen is van harte welkom. De entree bedraagt 2 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Figulus Welzijn op tel. 0543-473993 of kijk op de Facebookpagina van Vriendencafé Aalten.