Afbeelding
Foto:

Update AFM Hulp Week 2019

AALTEN/DINXPERLO - De wensen blijven binnengekomen bij de organisatie van de AFM Hulp Week 2019, maar de organisatoren kunnen er nog meer gebruiken.

Marco van Lochemlegt uit: "Je kunt dan denken aan boodschappenpakketten, een uitje, aanpassingen in een woonhuis of tuin, kleding voor kinderen en apparatuur voor in huis. De organisatie van de Hulp Week is druk doende om deze wensen in vervulling te laten gaan en of dat gelukt is, zal in de week van maandag 16 tot en met zondag 22 december blijken. Dan wordt namelijk de vierde AFM Hulp Week gehouden. Voor vragen, opmerkingen en wensen kun je een mail sturen naar actie@aladnafm.nl en misschien komt die wens dan vóór de kerstdagen uit."

Een aantal evenementen is inmiddels gepland, zoals een pubquiz op zaterdag 14 december en een huiskamerconcert op 15 december bij Borghman in Bredevoort, een pubquiz bij De Hofnar op zondag 15 december en een concert van Moonyard bij de Koppelkerk in Bredevoort op donderdag 21 december. Er zal nog meer volgen!!