Bredevoort vecht zich naar winst

BREDEVOORT - Bredevoort heeft de uitwedstrijd tegen Erix met 0-1 gewonnen. Bredevoort kende veel blessures, heel fijn was het dan ook dat Dennis van Vreeswijk en Jordi Kämink aansloten vanuit het tweede. Ook Erix had last van blessuregevallen en miste een handvol spelers. Al deze blessures aan beide kanten zorgden ervoor dat het spel ondermaats was. Het was Bredevoort dat op voorsprong kwam, de keeper verspeelde de bal tijdens een opbouw en de goed gepositioneerde en alerte Dennis van Vreeswijk schoot de bal strak binnen. Daarna vielen aanvoerder Thijs Navis en Tim Weevers beiden binnen enkele minuten geblesseerd uit. Met een 0-1 stand werden de kleedkamers opgezocht. In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde als aan het eind in de eerste helft. Erix probeerde met voorzetten van de zijkant voor gevaar te zorgen en Bredevoort loerde op de counter. Het was tot laat in de wedstrijd billenknijpen voor iedereen met een Bredevoort-hart maar uiteindelijk floot de scheids af met een 0-1 eindstand. Volgende week zondag wordt Rekken ontvangen. Rekken heeft nog het maximale aantal punten behaald dus Bredevoort staat wederom een lastige wedstrijd te wachten.