Opnieuw nederlaag Aladna/De Issel

AALTEN - De thuiswedstrijd van Aladna/De Issel tegen Wesstar is geëindigd in een 7-8 nederlaag voor Aladna/De Issel. In de eerste helft was de tegenstander uit Westervoort op schot en nam het een ruime 1-5 voorsprong. Aladna/De Issel kreeg vele mooie kansen maar wist in de eerste helft slechts drie maal te scoren. Aan het begin van de tweede helft, na een 3-7 ruststand, wist Aladna/De Issel het verschil terug te brengen tot twee punten verschil, 5-7. Een stand waarbij nog weer alles mogelijk was. Wesstar kwam in de tweede helft slechts eenmaal tot scoren maar het lukte Aladna/De Issel bij een stand van 7-8 niet om de gelijkmaker te scoren. De ploeg had in de slotfase veel balbezit en kreeg ook een aantal kansen maar gescoord werd er niet meer waardoor er met 7-8 verloren werd. Op basis van de tweede helft had Aladna/De Issel zeker een punt verdiend maar dat mocht dus helaas niet zo zijn.