Alphacursus in Aalten

AALTEN - Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat kan in de Alphacursus, die deze maand in Aalten van start gaat. In een elftal interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt.

Tienduizenden mensen volgden inmiddels in Nederland deze oriëntatiecursus over levensvragen, waarin de deelnemers al hun vragen kunnen stellen en met andere deelnemers kunnen doorpraten over boeiende onderwerpen. Ook internationaal is het een succes. De deelnemers zijn zeer divers en in de leeftijd van 19 tot 89 jaar. Zij ontmoeten nieuwe mensen in een open, vriendelijke en informele setting.
De Alpha-avonden beginnen om 18.30 uur met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten wordt een kort inspirerend verhaal verteld over één van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten. De teamleden en de inleiders van Alpha komen uit verschillende kerken/ gemeenten.
De cursus is op elf zondagavonden en een weekend en is helemaal gratis. De avonden worden gehouden in in het wooncafé van Iets Anders Makelaars, Hoekstraat 9 te Aalten. De eerste is op zondag 22 september. Meer info en aanmelden op de website.


www.alphacursusaalten.nl