Opnieuw verlies korfballers

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben opnieuw niet weten te winnen van Wiko. Nadat vorige week de thuiswedstrijd al met ruime cijfers werd verloren was Wiko deze week in Winterswijk opnieuw te sterk, 9-5. Wiko begon ook deze keer goed aan de wedstrijd en kwam al vrij snel op een 4-0 voorsprong. Aladna/De Issel begon daarna beter te spelen en kwam knap terug tot 4-3. Daarna was het opnieuw de ploeg uit Winterswijk die een paar keer scoorde en zo de ruststand bepaalde op 7-4. In de tweede helft vielen er lange tijd geen doelpunten te noteren omdat beide ploegen goed verdedigden. Uit de kansen die er waren werd door beide ploegen in de gehele tweede helft slechts drie keer gescoord. Aladna/De Issel scoorde een keer en Wiko maakte in de gehele tweede helft maar twee doelpunten. Aladna/De Issel keek na afloop met een redelijk gevoel terug op de wedstrijd aangezien vorige week van dezelfde tegenstander nog met veel groter cijfers was verloren. Volgende week staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Dan gaat de ploeg in Delden op bezoek bij Zwart Wit.