Meisjesvoetbalmiddag. Foto: PR
Meisjesvoetbalmiddag. Foto: PR

Succesvolle meisjesvoetbalmiddag

AALTEN - De jongste voetbalsters van AZSV namen op woensdag 17 april al hun sportieve vriendinnen en klasgenootjes mee naar het Villekamp om samen met hen hun favoriete spelletje te spelen. Dat gebeurde tijdens de traditionele Meisjesvoetbalmiddag van de Aaltense vereniging.

De meiden van MO17 en een aantal oud-voetbalsters hielpen de jonge talentjes bij het dribbelen, kappen en trappen. Bij het penalty-schieten moesten de meiden het opnemen tegen niemand minder dan Guus Vaags. En wat is er nou stoerder dan te scoren tegen een keeper van de Graafschap!? Nanne Luimes en Puck Rave lukte dat het vaakst en zij wonnen allebei een bal. De middag was bijzonder geslaagd, mede dankzij de financiƫle bijdrage van de supportersvereniging en de inzet van alle vrijwilligers.
Aankomende weken zijn er weer proeftrainingen. Meisjes die een paar keer vrijblijvend mee willen doen zijn welkom op veld 3, op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur. Dit geldt voor meisjes die geboren zijn in de jaren 2007 tot en met 2010. Meisjes uit 2011 tot en met 2014 kunnen meetrainen bij de voetbalschool van AZSV. Vragen over de voetbalschool zijn via e-mail te stellen aan Wilma Schokkin, voetbalschool@azsv-aalten.nl, onder vermelding van naam en geboortedatum.