Drie medailles voor zwemmers Natare

AALTEN - Liefst drie medailles zijn er verdiend door vijf zwemmers van Natare die op zaterdag 9 maart en zondag 10 maart deelnamen aan de RLAK, het Regionale Lange Afstanden Kampioenschap van de provincies Gelderland, Overijssel en een gedeelte van Flevoland: één zilveren en twee bronzen.

Namens de Aaltense zwemvereniging Natare behaalde Luuk Jansen een vijfde plaats bij de 1500 meter vrije slag en een vierde bij de 800 meter vrije slag. Voor Jasper Piek was er een vierde plek bij de 800 meter vrije slag en Marlies Jansen wist op deze afstand een derde plaats te veroveren. Tom Groot Kormelinck werd eveneens derde, bij de 400 meter wisselslag, en voor Daan Piek was er een tweede plek op de 800 meter vrije slag.
De wedstrijd werd gezwommen in het vijftig meter lange Sportfondsenbad in Nijmegen.