Een jonge vrouw verdwijnt in de psychologische thriller die te zien in Filmtheater Schiller. Foto: PR
Een jonge vrouw verdwijnt in de psychologische thriller die te zien in Filmtheater Schiller. Foto: PR

Filmtheater Schiller brengt 'The girl on the train'

AALTEN - Donderdag 31 januari kunnen thrillerliefhebbers bij Filmtheater Schiller genieten van de 'The girl on the train'. In deze verfilming van het spannende boek 'Het meisje in de trein' staat de verdwijning van een jonge vrouw centraal. Een verhaal vol verrassende plotwendingen die de kijker iedere keer weer op het verkeerde been zet.

Een alledaagse buitenwijk in de Verenigde Staten is het decor voor een complex (moord)mysterie. De personages zitten gevangen in een behoorlijk dicht gesponnen web van leugens, seks en geweld. Hoofdpersonage Rachel Watson is een eersteklas dronkenlap die de wereld louter beziet door een waas van zelfhaat en verdriet. Alleen een verliefd stelletje dat in een mooi huis woont vlakbij de spoorweg, biedt troost. Elke dag als Rachel de trein neemt naar haar werk, projecteert ze haar fantasieën op deze twee tortelduifjes, die Megan en Scott Hippwell blijken te heten. Maar op een dag gaat er iets mis tussen de twee en raakt Rachel verzeild in een mysterieus complot rondom de verdwijning van Megan Hipwell.

Voorafgaand aan de filmvoorstelling is er de mogelijkheid om bij Schiller te komen eten. Er zijn verschillende arrangementen. Reserveren voor het diner kan tot 18.00 uur via 0543-472230. Niet bij Schiller eten en toch verzekerd zijn van een zitplaats? Koop van tevoren tijdens de openingstijden van Schiller alvast tickets want vol is vol.


www.oerkroeg.nl