Een van de hotelkamers van 't Welink. Foto: Frank Vinkenvleugel
Een van de hotelkamers van 't Welink. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Hotelkamers bij 't Welink klaar

DINXPERLO - Dinxperlo heeft een hotel. Wendy Timmerman en de familie Hijink hebben drie hotelkamers gerealiseerd bij wat nu hun hotel-restaurant 't Welink. De plannen voor de volgende kamers liggen al klaar.

Door Waltraud Wensink

Het zijn topkamers geworden met goede bedden en luxe sanitair en ze zijn toegankelijk voor minder validen. Wendy, ten tijde van de rondleiding nog hoogzwanger, maar intussen bevallen van zoontje Dyon, vertelt: "We hebben drie kamers klaar waarvan eentje een familiekamer is. Deze kamer is geschikt voor vier personen. Denk hierbij aan een gezin met twee kinderen. De kinderen kunnen dan op een soort van slaapbank bij de ouders op de kamer slapen. Deze kamer heeft ook een extra zitje en een mooie ruime badkamer. Op alle kamers zijn de matrassen wat hoger om de instap wat eenvoudiger te maken en badkamers hebben aanpassingen zoals beugels aan de muur en zijn rolstoeltoegankelijk." De kamers ogen erg modern en ruim en doen tegelijk gemoedelijk aan.

Wendy is trots op deze eerste kamers. Nu is het wachten op de eerste gasten. Wendy: "Onze doelgroep is best breed. Dat kunnen families en vrienden zijn, ook mindervalide gasten, maar ook richten we ons op zakelijke gasten, voor de bedrijven uit Dinxperlo en omgeving. Natuurlijk serveren we desgewenst ontbijt, lunch, brunch of diner. Ook bijvoorbeeld mensen die familie over krijgen en zelf geen ruimte hebben. Of in de vakantieperiode, want dan is ons hotel een mooie uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers en andere vakantiegangers."

Gereduceerde prijzen
"De komende tijd gelden er nog gereduceerde prijzen omdat we nog in een soort van testfase zitten. We krijgen graag feedback en als er verbeterpunten zijn, dan horen we dat graag", zegt Wendy. Vanaf 1 januari gaan de nieuwe tarieven in.

Het bos als achtertuin
De achterkant van de hotelkamers krijgen nog een eigen afgeschermd terrasje en ze kunnen zo vanuit het terras het bos inwandelen. Het bos als achtertuin, dus. Ook aan de voorzijde zijn er nog de nodige plannen. De bouwtekeningen laten zien dat er nog het een en ander te doen is. Wendy wil bedrijven bezoeken en de mogelijkheden voorleggen voor hun bedrijfsgasten. Ook wil ze de tijd benutten voor het maken van reclame voor hotel-restaurant Welink. Er wordt gewerkt aan een nieuwe website en reserveringssysteem. "Maar tot die tijd kunnen belangstellenden gerust eens langs komen om naar de kamers te komen kijken. We kunnen dan ook meer informatie geven over de prijzen."

Eindejaarsactiviteiten
Hotel Restaurant 't Welink een aantal activiteiten op het programma staan. Zo wordt er op 21 december een bedrijfsborrel inclusief een stampottenbuffet aangeboden. Op 1 januari is er eveneens een stampottenbuffet met dezelfde opzet. Verder wordt er op zondagen een ontbijt aangeboden tussen 08.30 uur en 11.00 uur, alleen op reservering. Voor reserveringen of vragen kan men bellen naar 0315-654008 of mailen naar info@restaurantwelink.nl. Ook op de Facebookpagina van 't Wellink is alle informatie over aanbiedingen te vinden.