Deelnemers aan de Kraspas-actie hebben al veel cadeautjes voor de klanten klaar staan. Foto: Frank Vinkenvleugel
Deelnemers aan de Kraspas-actie hebben al veel cadeautjes voor de klanten klaar staan. Foto: Frank Vinkenvleugel

Nieuwe actie rond feestdagen

Dinxperlose ondernemers werken samen

DINXPERLO - Op maandag 19 november gaat in Dinxperlo de Kraspas-actie van start. De Dinxperlose ondernemers bieden met deze nieuwe actie een extra stimulans voor de consument om zijn aankopen bij de plaatselijke ondernemers te doen. De actie duurt van 19 november tot en met 24 december, en vervangt de actie van voorgaande jaren.

Hoe werkt het
Bij uw aankopen vanaf tien euro bij een van de deelnemende bedrijven in Dinxperlo, ontvangt men de gratis Kraspas. Dan kan men de kraslaag wegkrassen en zo ziet men direct welke prijs men gewonnen heeft. Dit kan een van de hoofdprijzen zijn, maar ook een leuke aanbieding of een scherpe actie van een van de deelnemende bedrijven. Met de Kraspas-actie zijn verschillende prijzen te winnen, zoals één minuut gratis winkelen, een tas van Zuss, een Samsung tablet, een gratis broek of een prachtig boeket op een luxe vaas, en waardebonnen variërend van vijf tot honderd euro of één van de andere mooie prijzen.

Wilfried Arentz van Jumbo licht toe: "Het interessante van de Kraspas is, dat we klanten actief naar elkaar doorverwijzen, omdat de Kraspasen gemengd uitgegeven worden. Een klant kan bij mij boodschappen doen en kan bijvoorbeeld 25% korting op een artikel naar keuze van DA Hendricksen of een gratis pecanbroodje bij een kop koffie van Wooncafé LEF winnen. Laat u als consument verrassen bij uw aankopen in de maanden november en december. En koop daarom bij de plaatselijke deelnemende bedrijven."

In totaal doen er tweeëndertig Dinxperlose ondernemers mee met de Kraspas-actie. De deelnemende bedrijven zijn: A3 Apotheke, Bakkerij Heyerman, Bakkerij Tonnie Knippenborg, Bakkerij van den Dobbelsteen, Baron Computers, Bloembinderij de Lorelei, DA Hendricksen, Dayennes Fashion, Effen Anders Bloembinders, Expert, Harm Takke Tweewielers, Heezen woninginrichting, Jacqueline's Lederwaren, Jumbo Arentz Dinxperlo, Kaat's Kadosjop, Kapsalon Kerstje, KRIS#, Lady W Mode, Lingerlo, Medikamente die Grenze, Peters Specialiteiten, Marskramer-Toys2Play-Enorm Raterink Warenhuis & Bouwmarkt, Bonebo, Seven Men, Seven Women, Te Kiefte, Van Berkel, Van Gessel Huidverzorging, de Wereldwinkel, Wikkerink - De Rietstap, Wilma's Dierenshop en Wooncafé LEF. Een overzicht van alle prijzen en de spelregels is te vinden op www.kraspas.nl/dinxperlo.