Laten we het Heurns Veld gaan of gaan we er voor?

Het bestuur van Heurns Belang is door inwoners aangesproken op de slechte staat van het Heurns Veld. Het voormalige voetbalveld werd niet meer gebruikt en na verloop van tijd ook niet meer gemaaid. Een onbruikbaar veld was het gevolg.Verschillende inwoners vrezen dat dit de zoveelste voorziening is die we kwijtraken en dan nooit meer terug komt. Tijdens en na de laatste ledenvergadering van Heurns Belang hebben verschillende personen zich aangemeld om na te denken over wat te doen met het Heurns Veld.
Heeft het Heurns Veld toekomst en zo ja in welke vorm? In opdracht van het bestuur van Heurns Belang buigt een groepje (Maaike Idink-Bussink, Dirk-Jan Bussink, Mark Vinkenvleugel, Matthijs Almekinders en Willy Baten) zich over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Doorslaggevend is of de inwoners van De Heurne 'iets' met het Heurns Veld willen. Als dat niet zo is, dan kunnen we het gebruik van het veld beter teruggeven aan de gemeente.

Uw mening is welkom
Heb je een mening over deze eerste ideeën of heb je andere suggesties? We houden ons aanbevolen! Reacties graag naar bestuur@heurnsbelang.nl of spreek anders één van de betrokkenen aan.

De bedoeling is dat het groepje Heurns Veld voor de jaarwisseling haar mening over de toekomst van het Heurns Veld bij het bestuur van Heurns Belang indient. Heurns Belang zou dan graag op de ledenvergadering van mei 2019 een besluit willen nemen.
Wordt vervolgd.


Bestuur Heurns Belang

(In verband met ruimtegebrek moest de brief enigszins worden ingekort. De volledige tekst is te lezen op www.dinxpersnieuws.nl)