Er is van alles te horen, zien, voelen en ruiken tijdens het belevingsconcert. Foto: PR
Er is van alles te horen, zien, voelen en ruiken tijdens het belevingsconcert. Foto: PR

Harppiness belevingsconcert op IKC de Bosmark

DINXPERLO - Een donkere ruimte met prachtig sfeerlicht, kussens in een kring, een kist vol belevenissen, een gong en betoverende harpmuziek. Schoenen uit en kom in een andere wereld. De wereld van de Harppiness Belevingsconcerten. De wonderlijke en rustgevende klanken van de harp en de kist vol verrassingen creƫren tijdens het concert een droomwereld waarin van alles te beleven valt. Het concert is op maandag 1 oktober bij IKC De Bosmark (ingang Europastraat). Bezoekers moeten om 09.15 uur aanwezig zijn. Aanmelden is noodzakelijk en kan via m.monninkhoff@zonnekinderen.nl.

Judith Baakman en Janneke Thissen hebben samen de Harppiness Belevingsconcerten ontwikkeld. Horen, voelen, kijken en ruiken worden geprikkeld. Het licht verandert bij elk stuk van kleur waardoor er steeds een nieuwe sfeer ontstaat. Tijdens het concert bespeelt Judith van Harpstudio Harppiness uit Terborg de harp. Deze keer zal Mirjam Monninkhoff, Bolle Buiken & Babycoach bij Kinderopvang Zonnekinderen voor de belevingen zorgen. Hiervoor tovert zijn allerlei verrassingen uit een rieten kist die ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten. De Harppiness Belevingsconcerten zijn speciaal ontwikkeld voor baby's en peuters tussen de 0 en 4 jaar. Met papa, mama, opa of oma een klein uurtje helemaal wegdromen. Samen plezier hebben en gerichte persoonlijke aandacht staan bij de Harppiness Belevingsconcerten voorop, daarom is er een maximaal aantal van vijftien kindjes per concert.
Voor aanmeldingen voor of vragen over dit belevingsconcert kan men een mail sturen naar Mirjam Monninkhoff (m.monninkhoff@zonnekinderen.nl). Graag even de hoeveelheid personen en de leeftijd van het kindje vermelden.