GSV wint Open Dag-toernooi

DINXPERLO - De weersvoorspellingen leken roet in het eten te gooien maar uiteindelijk viel het allemaal nog wel mee. Een grote regenbui tijdens het wedstrijdprogramma was eigenlijk alles. Toch hadden de voorspellingen invloed op het aantal mensen dat de open dag van SV Dinxperlo bezocht afgelopen zaterdag.

De meeste jeugdvoetballers van SV Dinxperlo waren al vroeg aanwezig om te trainen onder leiding van de selectiespelers van het eerste elftal. Er waren zelfs een aantal nieuwe spelers bij die voor het eerst op een voetbalveld stonden. Met groot enthousiasme werd er gespeeld en gevoetbald. Het wedstrijdprogramma was veel SV Dinxperlo vs. DZSV. De MO17 en de JO17 speelden voor het eerst op deze dag. De MO17 verloor met 3-4 van DZSV, de JO17 won met 3-0. Ook het tweede en derde team speelden tegen DZSV. SVD kwam beide keren als winnaar uit de bus. Zo won het derde met 2-1 van DZSV 3 en was SVD 2 met 6-1 te sterk voor DZSV 2. Verder speelden de Alte Herren van SVD en Ajax tegen elkaar. 9-9 van zestien tot zestien. Einduitslag 2-2.

Vanaf 1800 uur was er het jaarlijkse toernooi met Ajax, DZSV, GSV en SV Dinxperlo. SVD leek, ondanks de nederlaag tegen DZSV, lange tijd op weg naar de eindzege doordat Ajax DZSV op 0-0 hield maar een tegendoelpunt in de laatste minuten tegen Suderwick zorgde voor een Duitse eindzege op doelsaldo.

De uitslagen:
SVD - Ajax 1-0, DZSV - GSV 1-1
SVD - DZSV 0-1, GSV - Ajax 1-0
SVD - GSV 1-1, DZSV - Ajax 0-0

Na afloop was er weer sprake van de grote verbroedering voor het clubhuis van SV Dinxperlo waar spelers en supporters van alle teams gezamenlijk een biertje dronken.
De succesformule van de open dag werkte ook afgelopen zaterdag.