De laatste lootjes

DINXPERLO - De Zonnebloem Dinxperlo - Breedenbroek is weer begonnen met het verkopen van loten. De komende twee weken kan iedereen nog de Zonnebloem steunen door het kopen van loten. De prijs is twee euro per lot. De trekking van de loterij is op 8 oktober. Informatie: Mirjam Kuiperij, tel. 0615375456.

Rommelmarkt Pas

DINXPERLO - Op De Pas in Dinxperlo vindt op zondag 2 september van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt plaats. Iedereen is van harte welkom.

Lepelschieten wordt internationaal

DINXPERLO - Na de successen van de vijf voorgaande edities van het lepelschiettoernooi verzorgt schuttersvereniging EMM uit Dinxperlo op zaterdag 1 september alweer voor de zesde keer dit vooral gezellige toernooi.

Al vroeg in het jaar kwam al regelmatig de vraag of de inschrijving al geopend was. Het toernooi is inmiddels zo populair geworden dat het ook internationaal werd: teams uit Suderwick, Barlo en Spork hebben zich opgegeven. Dit jaar strijden al 23 ploegen om de overwinning. Het toernooi op het nieuwe schuttersterrein aan de Industriestraat 11 begint om 10.30 uur, en kijkers zijn van harte welkom. Om 15 uur zorgt dj John Hoogland voor muzikale voltreffers en rond de klok van 17 uur wordt de finale verwacht.

Motor- en quadtoertocht

LINTELO - Vanaf het Kulturhus in Lintelo is op zondag 2 september een motor- en quadtoertocht te rijden. Vertrek is tussen 10 en 11 uur en de lengte van de tocht is ongeveer 170 kilometer. Deelname is voor eigen risico. Aanmelden kan tot 31 augustus via info@kulturhuslintelo.nl.