Groepsfoto Starmen. Foto: PR
Groepsfoto Starmen. Foto: PR pr

David Bowie Tributeband in
Openluchttheater Engbergen

VOORST - Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Let’s Dance tot I’m Afraid Of Americans. De muziek van David Bowie komt live met StarMen uitstekend tot zijn recht. Dat bewijzen ze op zaterdag 8 september in het Openluchttheater in Engbergen.

StarMen bestaat uit een groep muzikanten, die hun bewondering voor het muzikale genie Bowie gemeen hebben. Omdat David Bowie zelf al jaren niet meer met zijn oeuvre naar buiten trad besloten zij om met de hoogtepunten uit veertig jaar Bowie het podium op te gaan.
De mannen zijn al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes. Dus met de interpretatie en uitvoering van Bowie’s repertoire zit het wel goed. Of het nu gaat om Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, Golden Years, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners of The Man Who Sold The World: Starmen rockt, funkt en dampt zijn weg door veertig jaar pophistorie en laat horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.
StarMen bestaat uit Roel Schiethart (lead vocals), Klaas Post (guitar, vocals), Henk de Graaf (bass), Kid van Hees (drums, vocals) en Bart Smits (keys, vocals). Kaartjes aan de kassa 17 euro, en in de voorverkoop 12,50 euro bij Lukassen Diervoeders, Hutteweg 2-4, Ulft en Blumer Electro, Grotestraat 47, 7081 CB Gendringen. De voorverkoopadressen rekenen 1 euro administratiekosten. Online zijn kaartjes te koop via onderstaande site. De voorverkoop sluit op 8 september om 15 uur.


https://goo.gl/bq1qFn