Terrasavond PP in

Dinxperlo over visie op centrum Dinxperlo

DINXPERLO/AALTEN - Op woensdag 15 augustus is er een terrasavond van de Progressieve Partij Aalten/Dinxperlo in Dinxperlo, over de wensen voor het centrum van Dinxperlo.

Na de eerste terrasavond op 25 juli in Aalten over toerisme, gaat deze avond over wat de burger en ondernemer willen met het centrum van Dinxperlo. PP hoort graag de visie rondom de vestiging van de supermarkt(en), horeca en winkels in het centrum van Dinxperlo. En hoe de politiek hier een rol in zou kunnen spelen. Deze avond is bedoeld om informatie op te halen die PP in het najaar wil gebruiken voor een vervolgsessie waarin een conceptvisie centrum Dinxperlo wordt bespreken.
De avond begint om 20.00 uur bij Grand Café De Vorst, Markt 1A in Dinxperlo . De avond is opgedeeld in twee delen. Namelijk een interactieve sessie en daarna een afsluitend gedeelte waarbij wordt nagepraat over dit onderwerp of andere politieke zaken die mensen bezig houden. De koffie of thee is gratis, overige consumpties zijn voor eigen rekening.