Expositie 'het andere' van tien fotografen

BREDEVOORT - Vanaf 28 juli tot en met 9 september is de expositie 'het andere' te zien bij Foto21 in Bredevoort, met werk van fotografen van het collectief F10.

Het wezen van de fotografie is de verbinding tussen beeld en werkelijkheid. Zonder werkelijkheid geen foto. Maar juist fotografen behoren tot het volkje dat vaak een draai geeft aan de echte wereld. De fotografen van het collectief F10 behoren daar zeker toe. In hun fotografische vertellingen willen ze de beschouwer 'het andere' tonen, ingegeven door hun waarnemingen, gedachten en emoties.
De expositie 'het andere' neemt de toeschouwer mee in de persoonlijke wereld van tien fotografen: Rita Ballinckx, Anna Basemans, Dini van Gent, Gijs van Gent, Jan Janssen, Jaymes van Luppen, Theo Mastenbroek, Jean Marie Piron, Peter van Tuijl en Udelpag.

Zondag 9 september belooft een interessante middag te worden omdat er dan een finissage is als feestelijke afsluiting van de expositie. Het programma van de finissage start om 14.30 uur. De fotografen van het collectief ontmoeten bezoekers dan graag.

Foto 21 op 't Zand 21 in Bredevoort is open van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.