De voorbereidingscommissie is dringend op zoek naar suggesties voor de naam en voor de clubkleuren. Foto: PR
De voorbereidingscommissie is dringend op zoek naar suggesties voor de naam en voor de clubkleuren. Foto: PR

Suggesties voor nieuwe naam en clubkleuren gevraagd

Vervolg van de voorpagina

DINXPERLO - In Dinxperlo wordt hard gewerkt aan de voorbereiding van de fusie van de beide voetbalclubs. Daarvoor is het nodig dat er - nog voor er over de fusie gestemd wordt door de leden - een nieuwe naam en clubkleuren worden gekozen. Daarvoor vraagt de fusieclub in oprichting nu suggesties.

Vervolg
Vorige week woensdag zijn de data vastgelegd voor de laatste voorlichtingsavond en natuurlijk de belangrijkste datum, de dag van de stemming. Deze data worden een dezer dagen bekend gemaakt.

Oproep
Maarten Zwienink: "Er is dus al heel veel gebeurd en er gebeurt echt ook nu nog van alles. Maar eerst is van belang dat we een naam en clubkleuren kiezen. Daarom deze oproep: gebruik je vakantie, naast om lekker uit te rusten en te genieten, ook om een nieuwe clubnaam te bedenken. Stuur je suggestie – zo spoedig mogelijk maar in elk geval voor eind augustus – met liefst ook een voorkeur voor clubkleuren in via nieuwenaam@fusieclubdinxperlo.nl . En zoals je weet: de bedenkers maken kans op een rondvlucht boven Dinxperlo!"


Fietstochten SOBA

AALTEN - In het kader van meer bewegen voor ouderen houden de gezamenlijke ouderenbonden (SOBA) in Aalten, Bredevoort en de buurtschappen ook dit jaar de wekelijkse fietstochten. Een werkgroep van de samenwerkende ouderenbonden heeft in de omgeving van Aalten, een zestal fietstochten uitgezet voor 50-plussers. De tochten hebben een lengte van ongeveer 25 km. Deze kunnen in eigen tempo worden afgelegd. Iedereen boven de 50 jaar kan meedoen en de deelnemers hoeven geen lid van een ouderenbond te zijn.

In iedere tocht is een rustpunt ingebouwd voor een gratis drankje en een appel. Aan het eind van de tocht wordt er koffie of thee met een snee krentenbrood aangeboden, welke door de plaatselijke bakkers van Aalten, Bredevoort en IJzerlo beschikbaar worden gesteld. De fietstochten worden gehouden op de woensdagmiddagen 15, 22 en 29 augustus en 5, 12 en 19 september. De kosten bedragen drie euro per per persoon per fietstocht. Kaartverkoop en vertrek tussen 13.30 en 14.00 uur vanaf de RK Kerk, Dijkstraat 11 te Aalten.