DIOS verwelkomt voorzitter

Vervolg van de voorpagina

DINXPERLO - De zaalsportverenigingen in Dinxperlo zijn al behoorlijk ver met hun fusieproces. De laatste losse eindjes worden afgerond, en net na de zomer zijn de ledenvergadering van de fuserende clubs, die het opgaan in DIOS moeten goedkeuren.

Naam vereniging volgend seizoen
Met ingang van het volgend seizoen zal in wedstrijdverband al de nieuwe naam van de vereniging gebezigd worden. Dit is in overleg met de afzonderlijke sportbonden afgestemd. Bij indelingen zullen leden dus niet meer de naam Favorita, Limit Stars, Represta of BC Euro tegenkomen, maar in alle gevallen DIOS. Hiermee loopt de fusiecommissie natuurlijk iets vooruit op de feiten, maar een naamswijziging tijdens het seizoen is lastig.

Logo en website
Op dit moment is een grafisch ontwerpbureau druk doende om het logo voor de nieuwe vereniging te ontwerpen. Hieruit komt een kleurstelling naar voren, die ook gehanteerd zal gaan worden voor de wedstrijdkleding. Bij de start van het seizoen zal nog begonnen worden in de bekende wedstrijd-outfit. Tegelijkertijd wordt op dit moment ook al hard gewerkt aan een nieuwe website voor DIOS.