Jumbo houdt spaaractie voor Schott-Zwiesel-glazen

DINXPERLO - Klanten van Jumbo kunnen vanaf deze week tot en met 28 augustus sparen voor glazen van het gerenommeerde, 145 jaar oude merk Schott Zwiesel. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro kunnen klanten een set van twee glazen met een adviesprijs van gemiddeld 17 euro aanschaffen. Het assortiment bestaat uit wijn-, water-, longdrink-, gin tonic- en bierglazen. De glazen van Schott Zwiesel worden al meer dan een eeuw gebruikt in restaurants en hotels in meer dan 120 landen. De glazen zijn gemaakt van het door de onderneming zelf uitgevonden en gepatenteerde Tritan® kristalglas. Hierdoor zijn ze tot 40% breukbestendiger dan andere glazen en mogen ze gewoon in de vaatwasser. De glazen bevatten geen barium en lood en zijn daardoor ook milieuvriendelijker dan normaal glas. De glazen bevatten titaanoxide in plaats van lood en maken het klassieke vrolijke 'ping'-geluid bij het proosten.


Opbrengst Longfondscollecte

DINXPERLO/DE HEURNE - De opbrengst van de Longfondscollecte van 14 tot en met 19 mei in Dinxperlo en De Heurne heeft 3417,41 euro opgeleverd. Alle gevers en collectanten hartelijke dank voor hun inzet.


Bijeenkomst Passage

DINXPERLO - Te gast op donderdag 14 juni bij Vrouwenvereniging Passage is Paul Mulder. Hij schrijft twee keer per week een column in dagblad De Gelderlander, editie Zevenaar. Op vrolijke wijze en met humor en ook ernst, laat hij iedereen genieten van zijn verhalen. Zijn voordracht wisselt hij af met muzikaal intermezzo. Aanvang: om 19.45 uur in het Kerkelijk Centrum, Markt 4 te Dinxperlo.


Sportprogramma

DZSV
Zaterdag 9 juni (thuis)

09:00 Grol JO11-7-DZSV JO11-4 (in verband met de Special Olympics zijn de Grol-velden bezet, dus wordt deze wedstrijd in Dinxperlo gespeeld)
10:15 DZSV MO15-2-Kilder MO15-1
Zaterdag 9 juni (uit)
08:30 Rijnland/Gelders Eiland JO11-3-DZSV JO11-3


Obbink Mannenavond wederom succesvol

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 25 mei was de jaarlijkse Mannenavond bij Obbink in Lichtenvoorde. Bier, BBQ en de nieuwste innovaties op gebied van consumentenelektronica, daar draaide het allemaal om. Een avondvullend programma met meer dan twintig demonstraties, variërend van de nieuwste fitnessarmbanden tot een volledig spraakgestuurde woonkamer. Mannen die het leuk vinden om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste vinden, mogen de Mannenavond eigenlijk niet missen. En voor wie de Mannenavond toch heeft gemist, is er nog een troost: volgend jaar is er weer een Mannenavond. En bovendien: de Megastore van Obbink biedt ook nu, na de Mannenavond, nog 1200 m2 beleving.