De kidsrun in 2017. Foto: Frank Vinkenvleugel
De kidsrun in 2017. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Opbrengst vierde editie
Enveloop voor KiVaDa

DINXPERLO - Op zaterdag 2 juni zal de vierde editie van de Enveloop plaatsvinden. Met dit gezellige hardloopevenement hopen de organisatoren weer een mooi bedrag op te halen voor een lokaal goed doel. Dit jaar is dat de KiVaDa-Breedenbroek. De KiVaDa organiseert jaarlijks activiteiten voor kinderen tijdens de laatste week van de zomervakantie. Het geld dat door stichting Enveloop wordt opgehaald zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe tenten. Door mee te lopen kunnen de deelnemers hier samen een mooie bijdrage aan leveren.

Er zijn net als voorgaande jaren vier afstanden. Om 16.45 wordt er gestart met de 1km Kidsrun (tot en met 9 jaar), daarna om 17.00 uur de 2km Juniorrun (10 tot en met 13 jaar). De prijsuitreiking van deze runs is direct na de Juniorrun. Vervolgens begint om 17.30 uur de 5km mediumrun, met zowel individuele lopers als teams van drie of vier personen. Om 18.15 start de Masterrun van 10 km. De prijsuitreiking van de mediumrun en masterrun vindt plaats om 19.30 uur.
Wie ook deel uit wil maken van dit gezellige evenement, kan nog tot 1 juni voorinschrijven via www.enveloop.nl/inschrijven. Op 2 juni is het voor individuele lopers tot een half uur voor aanvang van de runs mogelijk om op locatie in te schrijven. Teams moeten zich voor 1 juni online inschrijven.

Het hele evenement is leuk voor het hele gezin en brengt heel Dinxperlo bij elkaar. Zo kan men in de tent van volleybalvereniging Favorita terecht voor een snack of een lekker ijsje, is er een springkussen aanwezig en wordt de muziek verzorgd door DinxperFM. Deze laatste zal via de radio ook liveverslag uitbrengen van de runs. Ook dit jaar weer is de plaats van handeling het schitterende terrein van Try-Out aan de Bargerdijk in Dinxperlo.