Lichtpuntjesconcert met zanggroep No Limit

DOETINCHEM – Het Inloophuis Oude IJssel aan de Plantenstraat 2, heeft op koopzondag 27 mei van 11.00 tot 12.30 uur een Lichtpuntjesconcert met No Limit; een zanggroep uit Beek. No Limit bestaat uit enthousiaste dames die een gevarieerd repertoire brengen; van evergreens tot hedendaagse pop.

Het Inloophuis Oude IJssel wil met de Lichtpuntjesconcerten mensen in Doetinchem en ruime omgeving op een laagdrempelige manier laten kennismaken met het huis. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, inclusief een kopje koffie met iets lekkers en na afloop een glaasje wijn of frisdrank. Belangstellenden krijgen tevens een rondleiding door het huis om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die het huis biedt aan mensen die te maken hebben met kanker. Aanmelden voor het Lichtpuntjesconcert mag (Actief@inloophuisoudeijssel.nl) gewoon binnenlopen mag ook. Zie voor meer informatie: www.inloophuisoudeijssel.nl.


Rommelmarkt harmonie Sint Antonius

BREEDENBROEK - Dit jaar bestaat harmonie St. Antonius uit Breedenbroek negentig jaar. Dit jubileumjaar staan diverse activiteiten op het programma. Eén ervan is een grote rommelmarkt op 30 juni in Breedenbroek. De harmonie is momenteel bezig met de inzameling van bruikbare spullen die op deze dag verkocht kunnen worden.

Wat ze in Breedenbroek vooral niet willen aanbieden zijn bankstellen, eethoeken, grote kasten en dergelijke. Waar dan wel aan wordt gedacht? Bijvoorbeeld aan muziekdragers zoals elpees of cd's, videobanden, dvd's, (kinder)speelgoed, spellen, puzzels, boeken, kleine meubels, lampen, huishoudelijke apparaten die niet meer gebruikt worden maar het nog wel doen, enzovoorts. Veel mensen beginnen zo aan de grote voorjaarsschoonmaak of zolderopruiming of hebben dat inmiddels net achter de rug en dan zijn er vast wel overbodige spulletjes waar men eigenlijk vanaf wil. Of spullen uit de schuur waar altijd te weinig ruimte is, maar die niet meer worden gebruikt, terwijl ze nog wel goed zijn. Gun die zaken een tweede leven. De Breedenbroekse harmonie komt deze graag ophalen. Zo komt men er mooi vanaf en steunt men harmonie Sint Antonius.

Op zaterdag 16 juni zullen de leden van de harmonie rondom en in de bebouwde kom van Breedenbroek een huis aan huis inzamelingsactie houden. Tussen 10.00 en 12.00 komen ze langs om goede bruikbare spullen op te halen. Bruikbare spullen die rond die tijd aan de weg staan nemen ze graag mee. Dus mocht men tot die dag kunnen wachten, dan kan men de spullen die dag gewoon meegeven. Wie er eerder vanaf wil omdat ze misschien in de weg staan, kan een e-mail sturen naar info@sint-antonius.nl. Ook kan men contact opnemen met één van de leden van harmonie St. Antonius.