Nieuwe groepen voor Ropes & Running

DINXPERLO - Per mei gaat Ropes & Running in Dinxperlo starten met nieuwe groepen. De bootcampgroepen worden uitbreid. Zo wordt er gestart met een Senioren Fit en een Junioren Bootcamp.

Wie lekker in beweging wil blijven, maar op een iets rustiger tempo. Functionele bewegingen om soepel en fit te blijven. Bewegingen als een bal oppakken en omhoog brengen, trap lopen en opstaan vanaf een bank of de grond. Ondertussen stukken wandelen of eventueel hardlopen kan ook. Op eigen niveau, maar wel in groepsverband. En dit alles natuurlijk heerlijk buiten. Douchen en een kopje koffie naderhand behoort ook tot de mogelijkheden. Wie dit wel wat lijkt kan een kijkje komen nemen bij Senioren Fit. Vanaf 7 mei iedere maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.

Bootcamp Kids
Bootcamp voor senioren is al een aantal jaar een begrip in Nederland en zo ook bij Ropes & Running. Een mooie combinatie van conditie, coördinatie en kracht. Afwisselende trainingen in de buitenlucht om sterker en sneller te worden.Dit wordt nu ook voor de jeugd opgestart. Sportief bezig zijn met een speels karakter. Zo is er de ene keer een spel, dan weer een circuitje of misschien wel een kracht- of conditietestje. Wie ervan houdt om buiten te trainen, het niet erg vindt om vies te worden en uitgedaagd wil worden. Langskomen kan op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Voor alle jeugd van 8 tot ongeveer 14 jaar. Het is mogelijk als basistraining, maar ook leuk als een extra training naast een andere sport. De eerste training is op woensdag 9 mei.
Meer informatie over Ropes & Running is te vinden op www.ropes-running.nl en op de facebookpagina Survivalsportvereniging Ropes – Running.