André Manuel. Foto: Emiel Neuderman
André Manuel. Foto: Emiel Neuderman Foto:

André Manuel met 'De Onzen' bij Klein Theater Dinxperlo

DINXPERLO - Op zaterdag 31 maart vanaf 20.15 uur brengt André Manuel zijn show 'De Onzen' op uitnodiging van Klein Theater Dinxperlo in het Kulturhus in Dinxperlo.

Poelifinario-winnaar André Manuel gebruikt het podium in 'De Onzen' precies waar het voor bedoeld is: als een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. In deze anderhalf durende parodie op een voorstelling gaat Manuel op zoek naar geluk. En in De Onzen weet hij uit te delen. Hij is op zijn bekende wijze actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en geestig. De pleaser en pestkop gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld, een plek waar je onomwonden de dingen kan zeggen. Of zingen, dat maakt hem niet uit. En er komt nogal wat langs op zo'n avond: vluchtelingen, tokkies, moslimterrorisme en racisme. Hij gaat het allemaal te lijf en zo onverschrokken als maar kan. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.
Optimistisch als altijd concludeert hij zelf: bij mij zit de zaal altijd half vol.

Kaarten zijn nog te bestellen via de website.


www.kleintheaterdinxperlo.nl


Infobijeenkomst Dag van de Achterhoekse Popmuziek

ACHTERHOEK - De Dag van de Achterhoekse Popmuziek viert dit jaar haar eerste lustrum. Op 17 november vindt de vijfde editie plaats en naar verwachting wordt deze groter dan ooit. In aanloop naar dit lustrum is besloten een bijeenkomst te houden op zondagmiddag 25 maart bij BLEND aan de Gasthuisstraat 13 in Doetinchem. De entree is vrij. Iedereen die mee wil denken over de invulling van, of vragen heeft over deelname aan de vijfde Dag van de Achterhoekse Popmuziek is van harte welkom mee te komen praten. De inloop is vanaf 14.00 uur. Vanaf 15.00 uur geeft de organisatie een presentatie over alle do's en don'ts van de Dag van de Achterhoekse Popmuziek en staan zij klaar om antwoord te geven op alle vragen die daarna nog over zijn. Alle input is van harte welkom.