Gerrie Lammers (tweede van links) wordt toegesproken door voorzitter Anja Enserink. Rechts het echtpaar Stapelkamp. Foto: Leis Beernink
Gerrie Lammers (tweede van links) wordt toegesproken door voorzitter Anja Enserink. Rechts het echtpaar Stapelkamp. Foto: Leis Beernink Foto:

Jubilarissen bij Passage

BREEDENBROEK/DINXPERLO - De jaarvergadering van Vrouwenvereniging Passage afdeling Breedenbroek/Dinxperlo, gehouden op 8 februari kreeg een bijzonder tintje. Allereerst waren er twee jubilarissen om te huldigen voor hun 50-jarig lidmaatschap: Gerrie Lammers-Hakkert en Willemien Jansen-Koskamp. De laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn. Daarom mocht Gerrie Lammers-Hakkert met het burgemeestersechtpaar van de gemeente Aalten op de foto. De burgervader was op de jaarvergadering uitgenodigd om te vertellen over zijn beroep en wat daarmee samenhangt. Burgemeester Stapelkamp bleek een boeiend verteller te zijn en voor de maatschappelijk betrokken vrouwenvereniging was het een zeer informatieve avond. Vrouwenvereniging Passage komt maandelijks bijeen en biedt een gevarieerd programma.