Foto: collectie Ben Maandag
Foto: collectie Ben Maandag Foto:

Dinxpers Huuksken

DINXPERLO - Regelmatig wordt in de rubriek Dinxpers Huuksken een (historische) foto of prentbriefkaart uit de collectie van Ben Maandag geplaatst. Wie meer informatie heeft, of wie historisch fotomateriaal ter beschikking wil stellen, kan bij Ben terecht. Zijn adres is Burg. Schepersstraat 1, Dinxperlo, tel. 0315-653449, e-mail benaliemaandag@kpnmail.nl.

Ben schrijft: "Dit keer is Sinderen weer aan de beurt en wij zien een prachtige prentbriefkaart van de oogst in Sinderen. De prentbriefkaart is verzonden in 1944. Wie kent dit mooie plaatje en weet er meer van? Welke locatie is dit en wie kent er nog mensen op deze afbeelding, misschien staan er nog vakantiegangers op en wanneer is deze foto gemaakt en door wie?"


Heel IJzerlo bakt

IJZERLO - In samenwerking met de Activiteitencommissie IJzerlo geeft Riekie Heersink op woensdag 21 februari a.s. van 19.30 tot 22.00 uur een bakworkshop in 't Dorpshuus te IJzerlo (Thijsweg 19). Het is nog een verrassing wat: iets hartigs of iets zoets. De kosten zijn 17 euro, inclusief ingrediƫnten en twee keer koffie/thee. Opgave is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 17 februari via ac@ijzerlo.nl.