Duplo, volgens deze kinderen het leukste gebouw van Dinxperlo. Foto: PR
Duplo, volgens deze kinderen het leukste gebouw van Dinxperlo. Foto: PR Foto:

Duplo Spektakel Middag

DINXPERLO - Basisscholen De Wegwijzer en Sint Liborius, Kinderopvang Humanitas en de Bibliotheek Achterhoekse Poort houden samen een Duplo Spektakel Middag op woensdag 7 februari van 15.00 tot 18.00 uur, in het Duplogebouw aan de Maurits Prinsstraat 25.

Duplo is de naam van het multifunctionele gebouw waarin twee basisscholen De Wegwijzer en Sint Liborius, buitenschoolse opvang, kinder- en peuteropvang van Kinderopvang Humanitas, sportzaal van de Gemeente Aalten én de Bibliotheek Achterhoekse Poort met dagbesteding van Estinea gevestigd zijn. Er is geen enkel ander gebouw in Dinxperlo waarin zoveel verscheidenheid te vinden is. Het is jammer dat niet iedereen in en rondom Dinxperlo dit gebouw ziet of heeft gezien en daarom organiseren de Duplo-'bewoners' de Duplo Spektakel Middag' op woensdag 7 februari van 15.00 tot 18.00 uur.

Het spektakel biedt niet alleen de mogelijkheid een kijkje te nemen in het gebouw en kennis te maken met wat het te bieden heeft; er is ook van alles te doen, te zien, te horen en te proeven. Denk aan een fotograaf die mooie foto's maakt van kinderen, een gezellige ballonnenclown, een draagdoekconsulente, kinderyoga, kindercoaching, lokale sportverenigingen en ondernemers die zich presenteren en nog veel meer. Bezoekers krijgen een goodie-bag. Er is ook een Duplo kleurwedstrijd, waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Op de evenementenpagina Duplo Spektakel Middag via Facebook is een 'like en deel'-actie.