Toegangsleeftijd Roquetas Night

BREEDENBROEK - In het artikel over de 80's Night / Roquetas Night stond de toegangsleeftijd per abuis verkeerd: bezoekers hebben toegang vanaf de leeftijd vanaf 18 jaar (niet vanaf 16 jaar).


Let's Dance bij Aktief

IJZERLO - Wie houdt van dansen, gekkigheid en gezelligheid, is op zaterdag 10 februari welkom om te komen dansen bij CGV Aktief in IJzerlo. Die middag zijn er in 't Dorpshuus aan de Thijsweg 19 in IJzerlo dansworkshops onder leiding van Manon Pennings. Van 14.00 tot 14.45 uur zijn eerst jongens en meiden van groep 2 tot en met groep 5 aan de beurt en van 15.00 tot 15.45 uur kunnen kinderen van groep 6 tot en met tweede klas voortgezet onderwijs lekker komen dansen. Ouders zijn welkom om te kijken en een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Meedoen is gratis, graag wel even opgeven via cgvaktief@gmail.com. Wie informatie wil, mag ook mailen.


Workshop betonlook

LINTELO - Op donderdag 22 februari is er een workshop betonlook in het Kulturhus Lintelo. Op deze avond bewerkt men twee (wijn-)flessen, maar men kan ook een eigen fles of pot meenemen. Workshopleider is Geralien Hoftijzer. De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten 22,50 euro inclusief twee flessen, koffie/ thee en iets lekkers. Opgeven voor 17 februari op info@kulturhuslintelo.nl.