Spannende tokkelbaan onderdeel van Kidzrun. Foto: PR
Spannende tokkelbaan onderdeel van Kidzrun. Foto: PR Foto:

Ronde Tafel 88 organiseert
Kidzrun voor KiKa

REGIO - Op zondag 25 maart organiseert de Ronde Tafel 88 een spectaculaire Kidzrun. Alle kinderen tussen de 8 en 14 jaar kunnen zich inschrijven voor dit evenement. De opbrengst van de Kidzrun gaat voor de helft naar KiKa, de andere helft is voor de eigen vereniging van de deelnemer die zelf ook kans maakt op mooie prijzen.

Onderdelen
De survivalrun bestaat uit acht uitdagende onderdelen en vindt plaats op het terrein van survivalsportcentrum Try Out in Dinxperlo. Deze onderdelen komen onder andere aan bod: blaaspijp schieten, survivallen, tokkelen, water oversteken, klimmen en kickbike rijden. Deelnemers kunnen zich inschrijven op www.kidzrun.nl en ontvangen na betaling van het inschrijfgeld een eigen account met een sportlink. De sportlink kan via Whatsapp doorgestuurd worden naar familie, bekenden, bedrijven en andere sponsoren. Zij kunnen zo op een eenvoudige manier de deelnemer sponsoren.

Kom kijken!
Ook voor de ouders, verzorgers, vrienden, en familie is er gelegenheid om te komen kijken. De gehele dag is er catering aanwezig op het terrein. De organisatoren: "Wilt u met uw kinderen een leuke middag beleven én het goede doel steunen? Schrijf uw kinderen dan in en kom naar de Kidzrun 2018!"


Borckeshof bezoekt synagoge

BREEDENBROEK - In het kader van de startactiviteit van het 'Alles in 1'-thema Geloof hebben alle leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 op maandag 29 januari een bezoek gebracht aan de synagoge in Aalten. Daar hebben de leerlingen een zeer interessante rondleiding gekregen, met als gids juf Antje. Naast het Jodendom is er op De Borckeshof de komende weken ook aandacht voor het Hindoeïsme, de Islam, het Boeddhisme en het Christendom.

De leerlingen van De Borckeshof luisteren naar in de synagoge naar informatie die gids juf Antje geeft. Foto: PR