Foto: PR
Foto: PR Foto:

Dinxperwick zoekt
tafeltennistalenten

DINXPERWICK - GSV Suderwick houdt weer de MINI-kampioenschappen tafeltennis. Hiervoor worden alle kinderen uit Suderwick én uit Dinxperlo uitgenodigd.

Het toernooi is voor jongens en voor meisjes, zelfs al hebben zij nog nooit getafeltennist. De enige eis is dat de deelnemer nog geen competitie speelt. Er zijn zes groepen, voor jongens en meisjes apart, en op leeftijd. Op zaterdag 17 februari is het de beurt aan de jongens en meisjes die 8 jaar of jonger zijn (geboren na 1-1-2009). Op zondag 18 februari is het de beurt aan de jongens en meiden van 9 en 10 jaar (geboren na 1-1-2007) en de jongens en meiden van 11 en 12 jaar (geboren na 1-1-2005). Vooraf aanmelden kan via de site van GSV Suderwick. Het toernooi begint om 11 uur en de sporthal en de kleedkamers zijn vanaf 10.15 uur open. Wie op de valreep nog graag wil meedoen, kan zich op de speeldag nog tot 10.30 uur in de sporthal aan de Brunsmannstrasse 1 in Suderwick aanmelden. Deelname is gratis.
Wie het leuk lijkt om mee te doen, is van harte welkom om een aantal proeftrainingen mee te doen. De trainingen zijn tot eind februari gratis. Er is altijd wel een batje voor een gast over. De trainingen zijn op dinsdag van 17 tot 18.30 uur en/of op vrijdag van 17.30 tot 19 uur, ook in de sporthal in Suderwick.
Iedereen is een winnaar en vandaar dat er voor iedereen een prijsje en oorkonde klaar ligt. Maar ook gaan de beste vier van elke leeftijdsgroep naar de regionale MINI-kampioenschappen.


tischtennis.gsv-suderwick.de
Rosi Tuente, tel. 0049-2874- 610, tuente@freenet.de


Mooie start van dansseizoen voor DanzArte

DINXPERLO - De teams van DanzArte Dansschool zijn op zondag 14 januari in de 71ste editie van Shell We Dance in Vlaardingen het wedstrijdseizoen prachtig begonnen. Alle teams vielen in de prijzen in de categorie show.

Groovin'Bouncers werd eerste, Groovolution tweede, en United Souls eveneens tweede. De teams hebben goed gedanst en DanzArte kan terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige dag samen.


Groovolution. Foto: PR